Een tevreden klant aan het woord over zijn persoonlijke ervaringen met jouw bedrijf geeft je bedrijf een stem én een gezicht. Aangezien mensen nu eenmaal graag zaken doen met mensen, maakt dat het delen van een klantverhaal zo succesvol om in te zetten voor PR. Klanten zijn je merkambassadeurs. Laat ze daarom over jullie samenwerking vertellen, want het maakt niet alleen de kracht van je product, dienst of merk duidelijk, het wekt ook vertrouwen en versterkt je autoriteit.

In gesprek met
Een goed voorbeeld van social proof is het verhaal dat we maakten voor onze klant Bronsco ICT bij hun klant Varego Elektrotechniek uit Eerbeek.

Van grote bedrijfshallen tot particuliere nieuwbouwwoningen en alles ertussenin. Bij hun vakmensen is het aanleggen, inrichten en onderhouden van elektrotechnische installaties in goede handen, op welke locatie dan ook. Dagelijks vertrouwen zowel de technici in het veld, als de medewerkers op kantoor in hun werk volledig op de IT-infrastructuur van Bronsco ICT. Naar volle tevredenheid, want de samenwerking bestaat al bijna een decennium lang. Het interview lees je op de website van Bronsco ICT.

Hulp nodig met jouw klantverhaal?
Heb je genoeg klantsuccessen om te delen, maar vind je het lastig om het verhaal gestructureerd op papier te krijgen? Bel of mail ons gerust.